Tv OCH bredband


KABEL-TV
I hyran ingår ett analogt basutbud om ca 15 tv-kanaler och ett antal radiokanaler. De tv-kanaler som ingår i hyran är: SVT1, SVT2, TV3, TV4, Kanal5, TV6, Kunskapskanalen, TV12, MTV, TV10, SVT24, Eurosport, Discovery, TV8, Kanal9, Sjuan, Kanal11, och TLC. Samtliga radiokanaler finns på FM-bandet mellan 87,0 och 108,0 MHz. Utbudet kan löpande förändras.


Exempelbilden visar hur uttaget för Kabel-TV och radio ser ut.
Detta uttag är oftast placerat i vardagsrummet. Detta uttag kräver inte någon digitalbox utan TV:n kopplas direkt in i uttaget via en analog antennkabel.

Vid fel på Kabel-TV tjänsten kontaktar ni kontoret på: 031-895150.ÖPPEN FIBER
Alla våra fastigheter (förutom Gibraltargatan 36) är anslutna till Öppen Fiber. Det betyder att du som hyresgäst har möjlighet att teckna ett individuellt avtal gällande digitala tjänster, såsom bredband, telefoni och digital-tv. Dessa tjänster finns presenterade på www.bredbandswebben.se, som är portalen för Öppen Fiber.

Exempelbilden visar hur uttaget för Öppen Fiber ser ut. Det ska finnas två uttag i varje lägenhet. Ett uttag sitter oftast i hallen och ett i vardagsrummet.
.

Vid fel på Öppen Fiber tjänsten kontaktar ni respektive tjänsteleverantör, dvs. den operatör som ni har abonnemang hos.

Gibraltargatan 36 är ansluten till ComHem. För att ansluta sig till ComHems tjänster ska boende vända sig till direkt till ComHem på tel. 90 222 alt. www.comhem.se